streda 3. júna 2015

Čistenie kobercov

Jednou z mnohých poskytovaných služieb upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., je zákazníkmi veľmi žiadané čistenie kobercov. Jej, vlastnými mnohoročnými skúsenosťami zdokonalená technológia, je zameraná pre širokú škálu záujemcov o túto upratovaciu službu.

Firma si veľmi váži všetkých svojich spokojných zákazníkov, či už sa jedná o majiteľa veľkých obchodných centier, pasáží, kancelárskych objektov, zdravotníckych zariadení, majiteľov hotelov, reštauračných zariadení a alebo majiteľa malometrážnych domov či bytov.

cistenie kobercov bratislava


Táto firma garantuje 100% kvalitu, pretože neustále uvádza do praxe nové poznatky, s cieľom stále zvyšovať účinnosť svojej čistiacej technológie - a to v prvom rade v záujme svojich klientov, ale aj v záujme svojich ambícií na trhu upratovacích služieb. Opiera sa o profesionálny tímový prístup svojich vlastných bezúhonných a odborne preškolených pracovníkov, ktorí svojím zodpovedným a kvalitným prístupom uvádzajú do praxe filozofiu firmy.


Čistenie kobercov kotúčovým strojom


A práve dôraz na kvalitu svojich upratovacích služieb bol dôvodom, prečo firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. úplne opustila od extrakčnej technológie čistenia kobercov. Je to metóda len chemická a jednoducho nedokáže úplne odstrániť všetku špinu zo štruktúry koberca.

Firma sa úplne zamerala na technológiu strojového hĺbkového čistenia kobercov, ktorá kombinuje šetrnú značkovú chémiu Bosch RST s výkonným kotúčovým strojom, osadeným šampónovacou kefou. Kefa s mäkkými štetinami, dlhými 12 cm zaručuje, že vlákna koberca nebudú poškodené, ale vďaka sile mechanického vpracovania šetrnej značkovej chémie Bosch RST do celej štruktúry koberca, na seba naviaže všetky nečistoty, roztoče, alergény a pachy. Je samozrejmosťou, že táto šetrná chémia Bosch koberec aj riadne dezinfikuje.

Záverečná fáza čistenia spočíva v dôkladnom vysatí - je tak dôkladné, že vyčistený koberec je prakticky suchý, zbavený všetkých nečistôt, alergénov, roztočov a pachov. Veľmi účinné vysatie odborní pracovníci docielia pomocou veľmi výkonného trojmotorového vysávača.
Kvalitne vyčistený koberec je nenahraditeľnou praktickou a krásnou dekoráciou každého interiéru, či už doma, v kancelárii alebo nákupných a oddychových centrách. Je preto veľmi dôležité venovať ich údržbe patričnú pozornosť a predlžovať tak ich životnosť.

Všetkým záujemcom o naozaj kvalitné vyčistenie svojich kobercov, vrátane cenovej kalkulácie, je k dispozícii e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.sk, kde Vám radi zodpovedáme všetky Vaše otázky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára