štvrtok 24. septembra 2015

Čistenie kobercov Bratislava

V širokej ponuke upratovacích služieb firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. sa stala pre zákazníkov veľmi atraktívnou firemná technológia čistenia kobercov a čalúnenia strojovou metódou. A celkom oprávnene, lebo prevažná väčšina upratovacích firiem používa pri tejto upratovacej činnosti metódu extrakčnú. Je to technológia síce na prvý pohľad lacnejšia a možno aj rýchlejšia, ale to všetko na úkor kvality a efektívnosti prevedenia. V tomto prípade nie je totiž potrebné výkonné strojové vybavenie ani kvalitné čistiace prostriedky. Výsledok na prvý pohľad spozná aj laik. Za týchto podmienok sa nemožno ani čudovať, že po vyčistení zostávajú na koberci fľaky, farby sú zašlé a o ošetrení a predĺžení životnosti daného koberca už nemôže byť vôbec reč...

S týmto faktom sa spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o. nemienila zmieriť, pretože kvalita prevedenia každej upratovacej služby a spokojnosť klientov sú pre ňu prvoradou prioritou. Jej dlhoročné skúsenosti a výsostné postavenie nielen na našom, ale aj medzinárodnom trhu stáli pri vzniku zdokonalenej technológie hĺbkového strojového čistenia kobercov.

strojové čistenie kobercov
Hĺbkové strojové čistenie kobercov

Hĺbkové strojové čistenie kobercov Bratislava

Táto technológia bola firmou zdokonalená na takú úroveň, že môže zodpovedne a oprávnene raziť svoje motto: "Nikto nedokáže lepšie a kvalitnejšie koberec vyčistiť, ako my!" Ide skutočne o vrchol kvality a výrazne predstihuje svojimi výsledkami konkurenčné upratovacie firmy. Niet preto divu, že klienti, ktorí si nechali od tejto spoločnosti vyčistiť koberec, sa bez zaváhania radi vracajú...
Prečo má táto metóda tak veľký úspech? Je založená na vysoko výkonnom a účinnom strojovom vybavení a zásadne používaním iba kvalitných značkových prípravkov. Samozrejme nemožno nespomenúť vlastný tím bezúhonných a odborne veľmi zdatných profesionálnych pracovníkov, pre ktorých je vykonanie každej upratovacej činnosti v prvotriednej kvalite samozrejmosťou.
Samotná technológia strojového hĺbkového čistenia kobercov spočíva v zapracovaní kvalitnej značkovej chémie Bosch RTS pomocou veľmi výkonného trojmotorového stroja s rotačnými kefami do hĺbkovej štruktúry koberca. Táto kozmetika na chemickej báze spoľahlivo a veľmi účinne nielen zbaví váš koberec všetkých nečistôt, ale riadne ho dezinfikuje a zlikviduje všetky roztoče a alergény. Očividne koberec oživí a rozjasní jeho farby. Záverečným vysatím silným vysokotlakovým turbovysávačom prakticky do sucha sa perfektne odstránia všetky nečistoty, alergény a roztoče. Navyše dôjde k veľmi príjemnému a estetickému prevzdušneniu koberca. Je to skutočne jediný možný spôsob dokonalého vyčistenia vášho koberca a vyvážené, úplne osvedčené chemické zloženie kozmetiky Bosch RTS zaručuje jeho najšetrnejší spôsob vyčistenia a tým výrazné predĺženie životnosti.


Pre všetkých prípadných záujemcov o túto progresívnu metódu je plne k dispozícii e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.sk, kde získajú všetky podrobné informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára