utorok 21. júla 2015

Hĺbkové čistenie kobercov

Prevažná väčšina upratovacích firiem ponúka svojim zákazníkom veľmi potrebnú službu - čistenie kobercov a čalúnenia. Keď sa rozhliadneme okolo seba, vidíme obrovské možnosti, ktorými môžu upratovacie firmy svojich zákazníkov zaujať. Ľudia dnešnej doby logicky uprednostňujú okolo seba prostredie, ktoré odráža možnosti a potreby súčasnosti - luxus, reprezentatívne podmienky v zamestnaní, ale aj kultúrne prostredie pre relax a oddych alebo aj pohodlie pri riešení našich každodenných bežných záležitostí, či už sa jedná o nákupy alebo návštevu zdravotníckych zariadení.

Ide pritom o veľmi rozľahlé plochy, ktorým je potrebné venovať prvoradú pozornosť z hľadiska čistoty a údržby. Pretože toto kritérium je základným kameňom ľudskej dôvery v daný objekt a je jedno, či sa jedná o firmu, obchodné či odpočinkové centrum, posilovňu, reštauráciu alebo historickú pamiatku.

čistenie kobercov
Čistenie kobercov


Upratovacích firiem na našom trhu je veľmi veľa - ako sa teda orientovať, ktorú si vybrať a ktorá dokáže splniť moje požiadavky? Spravidla rozhodujú dve kritériá, a to cena a kvalita. Ale aj tu je potreba pouvažovať, či len nízka cena prinesie aj žiadanú kvalitu. Z môjho pohľadu jednoznačne vyhráva kritérium kvality, pretože kvalitné čistenie a údržba mi jednoznačne predĺži životnosť a funkčnosť (v tomto prípade) koberca a čalúnenia. A tu dochádza k zlomu, pretože výber upratovacej firmy sa razantne zníži ...

Ale buďme konkrétnejší - prevažná väčšina týchto firiem ponúka pomerne rýchlu, podotýkam, aj lacnejšiu technológiu čistenia kobercov, a to metódu EXTRAKČNÚ. Z hľadiska kvality je však táto metóda úplne nevyhovujúca, pretože obyčajné vnesenie chemikálie do čisteného koberca či čalúnenia, a jej následné nevýkonné odsatie zanecháva nielen špinavé škvrny, ale nemôže tu byť ani reči o riadnej dezinfekcii a o predĺžení životnosti už vôbec nie.

Medzi niekoľko málo upratovacích firiem, ktoré túto metódu už dávno zavrhli, patrí skúsená firma s veľmi vysokými nárokmi na kvalitu: A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Strojové hĺbkové čistenie kobercov a čistenie čalúnenia



Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ponúka svojim klientom vysoko kvalitnú a účinnú technológiu čistenia kobercov a čalúnenia, a to v podobe strojového hĺbkového čistenia. Jedná sa o špičkovú metódu, ktorá dokonale odstráni všetky nečistoty z akokoľvek špinavých kobercov a čalúnenia. Využíva na to veľmi výkonné strojové vybavenie za použitia špičkovej značkovej kozmetiky Bosch RTS. Táto kombinácia účinného a zároveň šetrného vnesenia značkovej chemickej kozmetiky pomocou silného kotúčového stroja s rotačnými kefami, a to až do istej štruktúry koberca, a potom následné odsatie nabalenej špiny v kozmetike Bosch RTS skutočne výkonnými trojmotorovými vysávačmi, spoľahlivo zaistí dokonale kvalitný výsledok nielen čistenia, ale aj dezinfekcie a predĺženia životnosti kobercov a čalúnení. Táto spoločnosť má metódu strojového hĺbkového čistenia kobercov a čalúnenia tak technologicky prepracovanú, že s čistým svedomím sebaisto prehlasuje, že nikto nedokáže vyčistiť koberec a čalúnenie lepšie ako oni.

Táto technológia nachádza veľké uplatnenie nielen v centrách, kde denne prejde obrovské množstvo ľudí, ale určite aj u majiteľov rodinných domov a bytov.

Túto progresívnu metódu čistenia svojím prípadným zákazníkom radi podrobne vysvetlia na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára