streda 1. júla 2015

Ako vyčistiť koberec

Je známych mnoho spôsobov ako oživiť a vyčistiť koberec, ktorý každodenným používaním zákonite prestáva pôsobiť ako bytový doplnok a ktorý dodáva domovu či kancelárii pocit útulnosti.

Najdôkladnejšie upratovanie kohokoľvek z nás sa nemôže vyrovnať technológiám, ktoré ponúkajú špičkové upratovacie firmy. Odborná znalosť nových a kvalitných technológií ide ruka v ruke s využitím moderných špičkových a značkových čistiacich prostriedkov, ktoré dopĺňa vysoko špecializovaná a výkonná technika.

Medzi tieto špičkové firmy sa na čelné miesto právom radí upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Jej viac ako dvadsaťročná skúsenosť v oblasti upratovacích činností nielen u nás, ale aj v Česku, Rakúsku a Nemecku je dostatočnou zárukou zodpovedného prístupu, ktorý cielene vedie k plnej spokojnosti jej zákazníkov. Vo svojej činnosti sa opiera o svojich odborne preškolených a bezúhonných pracovníkov, ktorí sú zárukou kvalitne odvedenej práce.

Ako jedna z mála upratovacích firiem už dávno opustila bežne používanú metódu extrakčného čistenia kobercov, a to práve z dôvodu firemnej nespokojnosti s kvalitou, ktorú táto metóda ponúka. Tento extrakčný spôsob ponúka síce o niečo lacnejšie vyčistenie kobercov, ale zďaleka nie je schopný koberec vyčistiť ani dezinfikovať podľa predstáv ako firmy, tak i predstáv náročného zákazníka. Preto táto spoločnosť podstúpila cestu náročnú na strojové vybavenie a kvalitný výber značkovej kozmetiky, ktorú tieto najúčinnejšie technológie tzv. hĺbkového strojového čistenia kobercov vyžadujú. Dnes sa táto firma pýši odvážnym mottom, kedy hrdo prehlasuje, že NIKTO nie je schopný lepšie a kvalitnejšie vyčistiť koberec ako ona.

cistenie kobercov
Hĺbkové strojové čistenie kobercov

Hĺbkové strojové čistenie kobercov


Táto technológia spočíva vo využití výkonných kotúčových strojov s rotačnými kefami, ktoré vmiešajú značkovú chemickú kozmetiku značky Bosch RTS do hĺbky štruktúry koberca, ktorú veľmi šetrným spôsobom vyčistí a dezinfikuje od všetkých pachov, alergénov, roztočov a pod. Potom príde na rad záverečná fáza a tou je odsatie všetkých nečistôt, a to aj z hĺbky koberca, pomocou vysoko výkonného trojmotorového vysávača. Svojou sacou silou koberec prakticky vysuší a človek žasne, akou zásadnou premenou takto vyčistený koberec prešiel - čistotou a živosťou svojich farieb naozaj uspokojí aj neveriaceho zákazníka.

A to je presne filozofia, ktorou sa upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. dlhé roky uberá - využívať špičkovú kozmetiku, špičkový strojový park a všetky nové a hlavne kvalitné poznatky, ktoré dnešná moderná doba prináša, a to všetko pre plnú spokojnosť svojich klientov.

Všetky otázky ďalších prípadných záujemcov veľmi ochotne zodpovie na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk .

1 komentár:

  1. Ahojte, skúšala som si nechať vyčistiť koberce od tejto firmy a som nadmierne spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť