pondelok 7. septembra 2015

Čistenie kobercov

Vlastnými skúsenosťami zdokonalená veľmi účinná technológia hĺbkového strojového čistenia kobercov je jedným z pomyselných kamienkov celej mozaiky skutočne kvalitných upratovacích činností firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. Do tejto mozaiky spokojní klienti oprávnene zaraďujú aj mnohé ďalšie služby tejto spoločnosti. Základom týchto úspechov je veľmi kvalitné výkonné strojové vybavenie a využívanie najnovších účinných technológií, ktoré dokážu vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam ešte zdokonaľovať, aby kvalita a životnosť ich upratovacích služieb bola vždy na najvyššej možnej úrovni. Medzi tieto úspešné a zákazníkmi žiadané činnosti ďalej patria napríklad odstraňovanie graffiti vrátane antigraffitovej ochrany, umývanie a hydrofóbna impregnácia okien či výkladov, práca vo výškach, čistenie fasád a ich protiplesňová ochrana, a to aj v interiéroch, dôkladné a účinné čistenie všetkých druhov podláh a podlahových krytín. Samozrejme výpočet kvalitných upratovacích služieb by bol ešte oveľa dlhší, ale tu je odpoveď na skutočné dôvody, prečo táto firma úspešne pôsobí na našom i zahraničnom trhu už viac ako 20 rokov a mnohé jej technológie sú v kvalite prevedenia na bezkonkurenčnej úrovni.

Čistenie kobercov kotučovým strojom
Čistenie kobercov kotúčovým strojom s rotačnými kefami
Odsatie nečistôt
Odsatie všetkých nečistôt výkonným 3-motorovým vysávačom

Hĺbkové čistenie kobercov


A práve táto upratovacia činnosť firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. patrí k tým bezkonkurenčným vlastným technológiám, ktoré sú klientmi najviac žiadané. Svojou kvalitou prevedenia a šetrnosťou k samotnému kobercu skutočne nemá konkurenciu. Väčšina upratovacích firiem stále používa zastarané metódy extrakčného čistenia, ktoré problém s čistotou koberca nemôžu vyriešiť. Tieto nedokonalé technológie zanechávajú už na prvý pohľad neestetické škvrny a fľaky, a tým samozrejme aj skracujú životnosť kobercových krytín. Prevedenie touto metódou je samozrejme jednoduchšie a lacnejšie, ale výsledný efekt je mizivý a vo svojich dôsledkoch nemôže uspokojiť žiadneho na kvalitu náročného zákazníka ...

Hĺbkové strojové čistenie kobercov v prevedení tejto firmy je založené na špičkovom a výkonnom strojovom zariadení, na použití účinných značkových čistiacich prostriedkov Bosch RTS a v neposlednom rade 100%-ný výsledok zabezpečujú spoľahliví a odborne veľmi zdatní vlastní pracovníci tejto upratovacie firmy.

Účinný a kvalitný čistiaci prostriedok Bosch RTS je výkonným kotúčovým strojom s rotačnými kefami šetrne vpravený až do samotnej štruktúry koberca a účinne na seba naviaže všetky - aj hlboko usadené nečistoty. Táto aplikácia zároveň spoľahlivo zlikviduje všetky zdraviu škodlivé roztoče a alergény a celý koberec kvalitne dezinfikuje. Následné odsatie všetkých týchto nečistôt vysoko výkonnými 3-motorovými vysávačmi prakticky až dosucha, prináša nielen výsledný konečný efekt v podobe absolútne čistého koberca, ale svojou šetrnosťou prevedenia aj značné predĺženie jeho životnosti.

Prípadní ďalší záujemcovia o túto progresívnu metódu čistenia svojich kobercov získajú podrobné a vyčerpávajúce informácie na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára