štvrtok 3. septembra 2015

Extrakčné alebo hĺbkové strojové čistenie kobercov?

Zákazníkom veľmi často požadovanou službou od upratovacích firiem je čistenie kobercov. Spolu s umývaním výkladov a okien sa táto činnosť radí k ich pilierom v oblasti upratovacích ponúk. Je to pochopiteľné a logické, pretože dnešné požiadavky na životnú úroveň, kultúrne a estetické prostredie sú vďaka vyspelým stavebným možnostiam a technológiám na veľmi vysokej úrovni, a s tým je samozrejme spojená aj následná náročná upratovacia činnosť sprevádzaná aj odbornou snahou o ošetrenie vyčistených kobercov tak, aby sa životnosť, funkčnosť a estetika neustále predlžovala, a to s využitím najnovších progresívnych technológií. Ak ktorákoľvek upratovacia firma ponúka svoje služby "zabehnutými" zastaranými technológiami, nemá šancu na úspech ...

Celkom oprávnene je pre každého klienta zásadnou prioritou kvalita a životnosť požadovanej služby.

A zásadný rozdiel medzi metódou EXTRAKČNOU a metódou HĹBKOVÉHO STROJOVÉHO ČISTENIA je práve v kvalite a následnom predĺžení životnosti každého koberca.

Sám som sa presvedčil, že dlhoročnú extrakčnú technológiu stále využíva prevažná väčšina upratovacích spoločností. Dôvod je podľa môjho názoru len jeden, a tým je nižšia cena tejto služby. Práve použitie klasickej nevýkonnej techniky a bežných lacných čistiacich prípravkov má síce za následok lacnejšie vykonanie čistenia, ale kvalitou a estetickosťou zásadne zaostáva za modernou a účinnou strojovou hĺbkovou technológiou. A to na prvý pohľad spozná aj laik v podobe starých škvŕn a fľakov, o absolútne mokrom koberci ani nehovoriac. Záverečná fáza v podobe "prevoňania" kozmetickým prípravkom nevyrieši tak dôležitú dezinfekciu a likvidáciu škodlivých roztočov a alergénov a rieši tento "efekt" prekrývania zápachov iba na chvíľu.

čistenie kobercov
Hĺbkové strojové čistenie kobercov

Technológia hĺbkového strojového čistenia kobercov


A práve vlastná nespokojnosť s kvalitou extrakčnej metódy viedla už pred mnohými rokmi skúsenú upratovaciu spoločnosť so silným zázemím A SERVIS LIPKA, s.r.o. k rozhodnutiu prejsť na progresívnu a účinnú technológiu hĺbkového čistenia kobercov a čalúnenia. Túto technológiu zdokonalila na špičkovú úroveň a práve rozhodným dodržiavaním vlastnej, na prvý pohľad trúfalej filozofie, citujem: "Nikto nedokáže lepšie vyčistiť Váš koberec ako my!", dominuje na samom vrchole kvality a účinnosti tejto technológie na našom i zahraničnom trhu, kde tiež úspešne pôsobí ...


V krátkosti vymenujem štyri základné aspekty, ktoré stoja za týmto úspechom:

1. Odborne veľmi zdatný vlastný team profesionálnych a spoľahlivých pracovníkov.

2. Vlastné strojové vybavenie so špeciálnymi účinnými kotúčovými strojmi s kefami, ktoré šetrne a pritom dôkladne vpravia čistiacu kozmetiku až do hĺbky samotnej štruktúry koberca.

3. Značková a veľmi kvalitná čistiaca chemická kozmetika značky Bosch RTS, ktorá na seba naviaže všetky nečistoty a efektívne zlikviduje zdraviu škodlivé roztoče, alergény, pachy a všetko dôkladne a dlhodobo dezinfikuje.

4. Vysoko výkonný trojmotorový vysávač, ktoré dokonale, prakticky dosucha odsaje všetok čistiaci a dezinfikujúci prostriedok s naviazanou špinou. Pomocou špeciálnych hubíc navyše dôjde k prevzdušneniu a načesaniu chlpu koberca, takže takto vyčistený koberec je vskutku ako nový.

Pre objektívnosť dodávam, že extrakčná metóda je síce "relatívne" lacnejšia, ale rozdiel v prevedení sa skutočne nedá porovnávať. Naviac technológia strojového hĺbkového čistenia kobercov výrazne predlžuje estetickosť a životnosť čisteného koberca, a tým každý spokojný klient ušetrí veľké náklady na častom opätovnom čistení alebo vyhotovení nových kobercov.

Ak prípadných nových zákazníkov tento spôsob čistenia kobercov oslovil, neváhajte túto firmu kontaktovať na e-mailovej adrese: CENTRALA@A-SERVISLIPKA.SK, kde Vám veľmi ochotne oznámia všetky podrobnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára