štvrtok 23. júla 2015

Komplexné čistenie podláh a čistenie podlahových krytín

Je dokázané, že upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. má technológiu hĺbkového strojového čistenia kobercov dokonale prepracovanú a žiadna iná upratovacia firma nedosahuje tak kvalitné výsledky v tejto oblasti ako oni. Nielen svojim dôrazom na bezpodmienečnú nutnosť dokonale vyčisteného koberca, ale aj dôrazom na dosiahnutie čo najdlhšieho predĺženia životnosti nimi vyčistených kobercov, sa radí túáo spoločnosť na absolútnu špičku služieb nielen na našom upratovacom trhu, ale aj na trhu českom, rakúskom a nemeckom ...

K týmto úspechom, vďaka svojim viac ako dvadsaťročným skúsenostiam, má firma všetky predpoklady, pretože filozofia ich činnosti je nekompromisne daná:

  • Najvyššia kvalita ponúkaných služieb a spokojnosť zákazníkov
  • Vlastný team odborných a bezúhonných pracovníkov
  • Veľmi kvalitné a účinné strojové a zabezpečovacie vybavenie
  • Zo zásady používa iba špičkové značkové čistiace prostriedky
  • Flexibilné zavádzania najnovších metód a účinnejších prípravkov do upratovacej činnosti
  • Komplexná ponuka upratovacích služieb

čistenie podláh
Čistenie podláh a podlahových krytín

Komplexné vyčistenie podláh a podlahových krytín


A práve komplexnosť ponúkaných služieb je veľmi kladným a silným argumentom pre zákazníkov tejto upratovacej spoločnosti. Ako jeden z mnohých príkladov určite zaujme fakt, že okrem tu už zmieňovaného hĺbkového čistenia kobercov, upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ponúka svojim klientom rovnako potrebnú a tiež stále častejšie využívanú činnosť, a to strojové generálne vyčistenie akéhokoľvek druhu podlahy. Aj tu má táto spoločnosť dokonale prepracovanú technológiu, kedy za pomoci veľmi kvalitného a výkonného strojového vybavenia dokáže dokonale vyčistiť akýkoľvek znečistený druh podlahy, či už sa jedná o podlahu betónovú, liatu, plávajúcu, drevenú, kamennú alebo pokrytú linoleom či marmoleom. Pre dosiahnutie najvyššej kvality je samozrejmosťou použitie najúčinnejšej značkovej kozmetiky a chémie. Navyše táto firma svojmu klientovi celkom iste odporučí tzv. zakonzervovanie nanesením fluatácie, čo je vlastne nanesenie priemyselného polyméru alebo laicky povedané voskovanie podlahy kvalitným nemeckým voskom PKD, ktorý výrazným spôsobom predlžuje životnosť každej podlahy, docieli sa mierny proti sklz a podstatne zjednoduší a zlepší údržbu takto ošetrených podlahových plôch.

Prípadní záujemcovia o podrobnejšie informácie, neváhajte kontaktovať túto upratovaciu firmu na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára