utorok 16. júna 2015

Prečo je výhodné použiť hĺbkovú strojovú metódu čistenia kobercov

Na našom trhu upratovacie firmy pri čistení kobercov používajú spravidla 2 metódy.
Vo veľkej miere je využívaná lacnejšia tzv. extrakčná metóda a alebo o niečo drahšia, ale z hľadiska kvality neporovnateľne účinnejšia metóda a to metóda hĺbkového strojového čistenia kobercov.


vyhody hlboveho cistenie koberca


Aj upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.. najskôr používala lacnejšiu extrakčnú metódu, ale práve preto, že tento spôsob neprinášala pre zákazníka ani pre firmu jasne vytýčené nároky na kvalitu, tak sme veľmi skoro extrakčnú metódu čistenia kobercov zavrhli. Za viac ako 20 ročnú tradíciu na trhu upratovacích služieb, bola pre firmu vždy na prvom mieste spokojnosť zákazníkov a špičková kvalita ponúkaných služieb.


Hĺbkové strojové čistenie kobercov


Táto metóda je síce o niečo drahšia, ale vzhľadom k prácnejšej, ale neporovnateľne účinnejšej technológii si každý zákazník ľahko spočíta, že v konečnom zúčtovaní vlastne dosť ušetril...

Zastaraný spôsob extrakčnej metódy nedokáže úplne odstrániť špinu zašliapanú do koberca ani toľko viditeľné špinavé fľaky, pretože tento spôsob nedokáže preniknúť do celej hĺbky štruktúry čisteného koberca. Tým samozrejme trpí nielen kvalita vyčistenia, ale aj životnosť podlahovej kobercovej krytiny.

A tu je už krôčik k rozhodnutiu používať hĺbkové strojové čistenie. Každý z nás predsa uvíta úplne čistý a prežiarený koberec. A v tejto metóde firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.. ide ešte ďalej - hrdo garantuje, že ak ona nevyčistí koberec, tak nikto iný ho nevyčistí lepšie!

Firma sa opiera o vlastný tím bezúhonných vyškolených profesionálov, ktorí využívajú špičkovú strojovú techniku ​​so značkovými chemickými čistiacimi prostriedkami Bosch RTS, ktoré nielen koberec dokonale vyčistia, ale aj spoľahlivo zlikvidujú alergény, roztoče a odstránia nepríjemné zápachy a celý koberec dôkladne dezinfikujú. Sila značkového kotúčového stroja s rotačnými kefami je doplnená veľmi výkonným trojmotorovým vysávačom, ktorý zaručí, že výsledný efekt čistenia prekoná Vaše očakávania.

Všetci záujemcovia, ktorí preferujú predovšetkým kvalitu a účinnosť, získajú podrobnejšie informácie vrátane cenovej kalkulácie na e-maile: centrala@a-servislipka.sk. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára