sobota 13. júna 2015

Čistenie kobercov v bytoch a domácnostiach

V dnešnej dobe, keď sú kladené obrovské nároky na profesionalitu, ako v pracovnom tak aj v spoločenskom živote, nezostáva už toľko priestoru ani času na riešenie predtým bežných osobných a rodinných záležitostí.


cistenie koberca domacnost


Medzi tieto záležitosti určite patrí napríklad upratovacie a udržiavacie práce. Priznajme bez mučenia, že to nie sú práve činnosti, ktoré vyvolávajú nadšenie. Dôvody sú jasné - nielen nedostatok času, ale aj nedostatok informácií o možnostiach, ktoré nám súčasné technológie ponúkajú.
A navyše, po celodennom zhone a pracovných starostiach, už človeku nezostáva veľa chuti a energie na to, ešte "gruntovať" doma či už koberca či okná ...

Stále viac klientov upratovacích firiem si uvedomuje, že v žiadnom prípade nemôže v kvalite upratovania konkurovať možnostiam a novým technológiám špecializovaných firiem, hoci by k tejto činnosti človek doma pristupoval s tou najväčšou zodpovednosťou a starostlivosťou ...
Medzi špičkových odborníkov v tejto oblasti podnikania sa právom radí upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.


Čistenie kobercov



Skutočným odborníkom upratovacích činností je firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., pre ktorú je samozrejmosťou ponúknuť svojim zákazníkom široké spektrum kvalitného upratovania, od čistenia kobercov, umývania okien a výkladov, odstraňovania graffity až po umývanie presklených plôch a okien vo výškach s využitím potrebného vybavenia a značkových umývacích prípravkov.

Je potrebné zdôrazniť, že medzi spokojných zákazníkov patria nielen majitelia výškových budov, nákupných centier či kancelárií a alebo zdravotníckych zariadení, ale aj majitelia bytov a domov, pri ktorých čistené plochy nie sú zďaleka tak rozľahlé ...
A medzi služby, ktoré sú takýmito klientmi najžiadanejšie, radí spoločnosť hĺbkové strojové čistenie kobercov.

Jej kvalitná technológia zaručí, že koberce nikto iný lepšie nevyčistí a spokojný zákazník už ani inú možnosť nehľadá, pretože jednoducho neexistuje! A to je zmyslom firemnej filozofie - kvalita a garancia odvedených služieb.

Prečo firma odporúča hĺbkové strojové čistenie a dezinfekciu kobercov, hoci väčšina upratovacích firiem používa metódu extrakčnú? Odpoveď je úplne jednoduchá a zásadná. Kvalita extrakčne vyčistených kobercov sa vôbec nedá porovnávať s metódou strojovou.

Metóda extrakčná dokonale neodstráni nečistoty z hĺbky kobercov, lebo extraktory zďaleka nedisponujú takým tlakom, ktorý by spoľahlivo odsal nežiaduce nečistoty a častým javom po vyčistení sú špinavé a nevzhľadné fľaky na koberci.

Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. využíva k hĺbkovému strojovému čisteniu kobercov veľmi výkonné kotúčové stroje s rotačnými kefami. Tieto kefy bez problémov vmiešajú do hĺbky štruktúry koberca značkovú chémiu Bosch RTS, ktorá na seba nabalí nielen všetky nečistoty, ale aj nežiaduce roztoče, alergény či pachy - navyše celý čistený koberec dezinfikuje. Po dôkladnom vysatí všetkých nečistôt silným trojmotorovým tlakovým vysávačom je človeku jasné, prečo v našej firmy dominuje čistota a kvalita poskytovaných služieb.

To, že táto technológia je veľmi šetrná a účinná potvrdzujú sami spokojní zákazníci...
Podrobné informácie vrátane cenovej kalkulácie získate na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára